Disclaimer

De informatie op deze website is enkel voor algemene informatieve doeleinden. De informatie wordt verstrekt door tourpress.nl en terwijl we ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, doen we geen verklaringen of geven we garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Alle vertrouwen dat u put uit deze informatie is daarom strikt op eigen risico.

In géén geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, met inbegrip maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade of enig verlies als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van tourpress.nl staan. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of dat we achter de standpunten staan.

Er wordt alles aan gedaan om de website operationeel soepel te houden. Echter, tourpress.nl neemt geen verantwoordelijkheid voor en zal niet aansprakelijk zijn als de website tijdelijk niet beschikbaar vanwege technische problemen buiten onze controle.